Dutch Webstudio

Waarom WordPress gebruiken als CMS?

In dit artikel leg ik uit waarom WordPress gebruiken een snelle keus is WordPress heeft een marktaandeel in Nederland van 41%.volgens Built With.

Het is gratis

WordPress is een open source cms pakket, is gratis beschikbaar en het pakket kun je uitbreiden naar eigen wens.

Flexibel

Het pakket kan worden uitgebreid door het gebruiken van plugins die iemand met verstand van PHP zelf kan ontwikkelen en beschikbaar kan maken voor het publiek. Hierdoor is WordPress veranderd van een Blog systeem in een compleet CMS die voor elke website kan worden ingezet.

Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachines houden van WordPress, de broncode makkelijk is te indexeren. Na het installeren van de plug-in “Yoast SEO” kun je de titel, de beschrijving en het focus zoekwoord aangeven voor de zoekmachine.

Goede beveiliging

WordPress is open-source en heeft een grootte gemeenschap, beveiligingslekken worden snel gevonden. Het team van WordPress brengt updates uit die door hun zelf of de gemeenschap worden aangedragen.

Veel ondersteuning

Een goede beveiliging zorgt voor een grote gemeenschap. Bij een probleem kan je veel specialisten kan inschakelen via het forum of via WordPress ontwikkelaar.

Makkelijk te beheren

Het cms pakket is samengesteld voor iedereen die een computer gebruikte om zelf pagina’s en berichten kunnen maken of bewerken. Zonder om te kijken naar hoe het eruit ziet, dat wordt verzorgt door de template.

Multifunctioneel

WordPress werd gelanceerd in 2003 en was een blog platform. Door de jaren heen is gebleken dat het voor meer te gebruiken is door zijn flexibiliteit. Denk aan CMS, E-commerce, CRM etc.

Meerdere gebruikers

In WordPress is het mogelijk om meerdere gebruikers toe te voegen en elke gebruiker kan een andere rol hebben.

De rollen bestaan uit:

  • Abonnee
  • Auteur
  • Beheerder
  • Redacteur
  • Schrijver

Elk persoon kan een andere functie vervullen en niet alle rechten nodig hebben.

Plan een vrijblijvend gesprek

Laten we eens praten over hoe ik jouw wensen kan waarmaken. Dit doen we in een professioneel en vriendelijk gesprek. Laat me weten wanneer het jou het beste uitkomt!

WordPress onderhoud

Vanaf
49 per kwartaal
  •  
Copy link