Waarom WordPress gebruiken als CMS?

WordPress is wereldwijd een van de meest gebruikte content management systemen (CMS), en om goede redenen.

WordPress heeft een groot marktaandeel

W heeft een marktaandeel van meer dan 40% en is verreweg het meest populaire CMS ter wereld (bron: W3Techs, 2024).

Gratis en open source

Het is een open source platform, wat betekent dat het gratis beschikbaar is voor iedereen om te gebruiken en aan te passen.

Flexibel en uitbreidbaar

Je kan het uitbreiden naar elke behoefte dankzij duizenden beschikbare plugins en thema’s. Van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce websites en meer.

Zoekmachinevriendelijkheid

Het is van nature goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met tools zoals Yoast SEO kun je eenvoudig je SEO-instellingen beheren en optimaliseren.

Beveiliging en gemeenschap

Het wordt ondersteund door een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en beveiligingsexperts. Die leveren regelmatig updates om de veiligheid te waarborgen.

Gebruiksvriendelijk beheer

Het intuïtieve dashboard maakt het gemakkelijk voor gebruikers om inhoud te beheren zonder diepgaande technische kennis.

Multifunctionaliteit

Het begon als een eenvoudig blogplatform en is uitgegroeid tot een krachtige CMS. Dat wordt gebruikt voor diverse toepassingen zoals websites, portals, forums, en meer.

Meerdere gebruikers met verschillende rollen

Het biedt flexibele gebruikersrollen, waardoor je controle hebt over wie wat kan doen op je website, van beheerders tot redacteuren en auteurs.

Integratie met externe diensten

Het integreert naadloos met een breed scala aan externe diensten en tools zoals marketing automation platforms, CRM-systemen, en analytics tools. Hierdoor kun je de functionaliteit van je website verder uitbreiden.

Kortom, WordPress biedt een robuuste basis voor websites van elke omvang en heeft een schat aan functionaliteit, ondersteuning en gebruiksgemak.

Plan een vrijblijvend gesprek

Laten we eens praten over hoe ik jouw wensen kan waarmaken. Dit doen we in een professioneel en vriendelijk gesprek. Laat me weten wanneer het jou het beste uitkomt!

WordPress onderhoud

Vanaf
49 per kwartaal
  •  
Copy link