Dutch Webstudio

Zoekwoorden vinden en analyseren met deze 5 tools

In het vorige artikel hebben we het gehad over het vinden van goede zoekwoorden. in dit artikel gaan we zoekwoorden vinden met de 5 tools.

Zoekwoorden vinden

Er zijn tal van tools beschikbaar om te zoeken naar de beste zoekwoorden, sommige gratis en andere betaald.

Google Keyword Planner

Met de Keyword Planner van Google kun je zoeken op trefwoorden. Je krijgt een overzicht met gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten, het zoekvolume, hoe groot de concurrentie is en een voorgesteld bod.

Je krijgt gelijk een overzicht met een hele rij van zoekwoorden die relevant zijn aan jouw ingevoerde zoekwoord.

https://adwords.google.com/KeywordPlanner

Google Trends

Met Google Trends kun je nagaan of een zoekwoord populair is of dat het aan het uitsterven is en weet je of het zin heeft om door te gaan met dit zoekwoord.

https://trends.google.com

KW Finder

Dit is een alternatief voor de Keyword Planner van Google. De data wordt op een overzichtelijke manier getoond in vergelijking tot de Keyword Planner.

Je krijgt een overzicht met de werkelijke zoekresultaten die je zou zien bij het zoeken op Google. Met de gratis versie kun je 3 zoekwoorden per 24 uur uitvoeren waarbij je 25 gerelateerde zoekwoorden krijgt.

https://kwfinder.com/

Seed Keywords

Dit is een hele handige tool waarmee je je contacten vragen kan stellen om erachter te komen welke zoekwoorden ze invullen om je te vinden.

Je maakt een scenario aan waar je de vragen kan invoeren. Dan krijg je een link die je kan delen met je contacten om daarna een overzicht te hebben wat het resultaat is.

http://www.seedkeywords.com/

Traffic Travis

Dit is een Windows tool waar je meer mee kan dan zoeken naar goede zoekwoorden. Je kan kijken hoe je concurrenten het doen met zoekwoorden om daar op inspelen.

Je kan je website controleren op fouten wat je score beïnvloed, monitoren van je score en zoeken naar gerespecteerde linkpartners.

https://www.traffictravis.com/

Conclusie

Na het lezen van dit artikel kan je beginnen om te zoeken naar de juiste zoekwoorden om je score te verbeteren bij de zoekmachines.

Plan een vrijblijvend gesprek

Laten we eens praten over hoe ik jouw wensen kan waarmaken. Dit doen we in een professioneel en vriendelijk gesprek. Laat me weten wanneer het jou het beste uitkomt!

WordPress onderhoud

Vanaf
49 per kwartaal
  •